Tuesday, July 14, 2009

Wina



Block Sender
euis euis is Available
Me:

Assalamualaikum.

Geuning neng teu acan mulih. Naha lembur pedah bade libur?

Abah mah nembe mani agul ku pics neng anu atos2. Teras abah ngaguar file lami di blog. Pendak 2 pics dina file Desember 2007

Masih milari pic neng waktos nganggo webcam tea

Anu hiji malihan sareng uwa ucup tea

No comments: