Thursday, July 30, 2009

Mina




Block Sender
euis euis is Available
Me:

Assalamualaikum neng Mina. Kumaha parantos damang?

Abah mah janten melang kunaon neng rupi anu bendu ka abah

Abah mah mani murunding ngimpleng foto propil neng any anyeuna. Mani lucu tur asri
euis euis is Offline

euis euis will receive your Chat message after signing in.
Me:

a. Wassalam.
euis euis is Available
Me:

Neng tos teu maksad bade ngawaler kituh???

Waler weh atuh sanaos bari bendu oge. Abah bakal tumampi naon wae ka neng

Mugi neng teu keuna ku panyawat flu anu teu pararuguh

Mangga atuh abah permios, mugi neng sehat kiat ceria sejahtera. Hampura abah nya. Wassalam.

No comments: