Wednesday, June 24, 2009

Ratih

Today
1:11amAbah

Assalamualaikum. Wilujeng siang neng. Hayu abah bade ka masigit heula, kapan nuju adzan Dhuhur pisan

1:32amAbah

Did you got some lucheon my dear ones?

2:23amJeng

Halo Abah...., punten nembe ningali msg-na

nuju tuang Abah...hayu atuh sasarengan

aya lauk hayam, cumi asin jeng sambel

2:26amAbah

Walah edas ku nikmat eta katuangan teh neng. Mangga lajengkeun abah ngiring raos weh

No comments: