Monday, June 22, 2009

Ratih


Today
8:55amAbah

Rupina album waktos neng tour ka Ghuang Zho

8:56amAbah

Pic $17, neng mani geulis jiga Jenderal Mulan tea panginten nya

9:07amAbah

Hapunbten neng, abah bade 'Ashar heula nya. Engkin urang lajengkeun deui upami neng salse

9:42am

Jeng and Nino Ninoes are now friends.

9:26amAbah

Abah parantos sayagi deui sareng neng

9:47am

Jeng wrote on Nino Ninoes's wall.

9:32amJeng

Iihh..Abah meni kitu..asa jadi tuan putri teh...

9:33amAbah

Hehe, tuan putri kumaha neng. Da keur abah mah neng Atih estu putri

Putri sejati.....putri Indonesia....Ratih namanya

Ulah jiga ibu kita Kartini... Manahoreng namina harum geuning

9:45amJeng is offline.

No comments: