Sunday, June 21, 2009

Ratih

YM 06.02
Aa Eman: Wilujeng enjing neng Atih. Mugi damang di bumi.
Aa Eman: Upami nuju sibuk teu kedah diwaler. Hapunten bilih kaganggu ku abah anu yaktos rumaos cunihin

No comments: