Friday, June 12, 2009

Jeng Aprilianti



Jeng

ah heunteu abah... abdi mah teu aya kulawargi anu ti angkatan. kulawargi abdi mah rakyat kebanyakan...

sudah jalan ti Gusti Alloh ayeuna damel didieu...

abdi teu acan terang aya pendidikan satingkat sma kanggo lebet ka Polri.
7:40pmAbah

Sumuhun neng da saur pun adi teu acan dibuka nembe bade dina sasih Oktober kapayun
7:42pmAbah

Hehe, abah mah ningali pic profile di fesbuk manginten neng tea hiji model anu sampulur camperenik. Jabi mani bageur akuan deuih. Duh tada temen senengna upami neng oge janten rencang sepuhna Gaby, anu masih sok kempel sareng rencang sakola kawit ti SD mula
7:44pmAbah

Kapan aya waktosna engkin abah oge kenging mangku tuang putri Alika Shalma. Anggap weh Alika gaduh deui aki

Abah

Ti tadi wengi abah mani asak teuteup ka pics close-up neng. Seneng weh abah nyobi profilling kumaha kondisi emosi neng Ratih anu sakieu bageur akuan.

Kapungkur Naomi oge kantos abah profilling waktos anjeuna sok sumping ka warnet. Makana abah oge asa caket ka anjeuna. Kutan anjeuna rencang SMA neng nyah.

Abah

Manawi abah kenging terang nohape neng kanggo incase weh? Abah

7:55pmJeng

abah, punten bade damel heula... no telp abdi

7:57pmAbah

Hatur nuhun neng, katampi ku abah. Mung hapunten neng janten kaganggu damel. Engkin sanes waktos urang ngobrol deui. Nya anaking Ratih. Tepangkeun minantu Wiena Shakuntala oge rencang fesbuk abah.

7:58pmJeng

sumuhun abah..sawngsulna... abdi oge hatur nuhun pisan..

7:59pmAbah

Hatur asih ka neng Alika Shalma. Neng jagi sehat kuat ceria ambeh sukses naon wae nya. Wassalamualaikum.

Jeng

waalaikumsalam wr wb..

No comments: