Friday, May 29, 2009

Fanny


Abah

Ngapain lagi?? Salamin abah kenalan baru tea atuh neng Fanny. Assalamualaikum...

9:38amFanny

waalaikum salam abah..

9:39amAbah

Alhamdulillah. Hehe, kumaha damang neng?

9:39amFanny

alhamdulillah...sawalerna...

9:40amAbah

Wajahmu sangat Sunda. Tapi klo gak Sunda ya gpp kok neng

9:40amFanny

abah tiasa keneh fesbukan gening?

pan mojang sunda tulen ieu teh...

9:40amAbah

Haaarrr geuningan? Alhamdulillah abah pangesto

Duh mojang Sunda timana neng?

Kunaon kitu upami abah fesbukan? Hehe, matak gila nyah?

9:29am

Fanny wrote on the wall for the group Dab Jogja Komuniti.

9:41amFanny

ti bandung

nya hebat we....gaul keneh hehe...

9:42amAbah

Hatur maklum, abah oomna Susi Susanti ti Cinangsi

9:42amFanny

ooohhhh.....

om na susi....

cinagsi teh dimana?

9:42amAbah

Kunaon kituh neng. Naha matak pamali kituh kapan abah oge nembe bade 66 tahun pisan

Cinangsi di Cilimus Kuningan. Hehe, wadow naha abah moal ngabetuskeun rahasia negara Susi nya?

9:43amFanny

teu nanaon...sae we ari kitu mah

naha kunaon kitu?

9:44amAbah

Tah hatur nuhun neng. Dupi di Bandungna dipalih mana? Kapungkur abah kantos sakola di Ujung Berung

Kantos oge di Cicadas

9:44amFanny

waduh...tebih geningan...

abdi mah ti kopo

9:45amAbah

Dupi ayeuna sepuh masih di Kopo? Abah aya wargi di Kopo Permai

Dupi neng di Jakarta linggih dimana? Upami Susi kapan di Utan Kayu

9:47amFanny

pak kantos sa kostan sareng susi

9:47amAbah

Di gang Randu?

9:47amFanny

sumuhun

9:48amAbah

Bieu abah bade sms ka Susi wawartos nuju chatt sareng neng Fanny

9:36am

Fanny commented on Nita Kanianti's album.

9:48amAbah

Tapi diemut wios kin weh terang dinten Senen ti neng pituin

Dupi neng ayeuna llinggih dimana?

9:49amFanny

di kopo

bandung

9:38am

Fanny commented on Tanferdaus Prakoso's photo.

9:49amAbah

Har, dikinten teh sami sakantor sareng Susi.

9:38am

Fanny commented on Tanferdaus Prakoso's photo.

9:50amAbah

Hehe, atanapi pedah nuju weekend kitu neng?

9:50amFanny

tos henteu abah...

9:51amAbah

Dupi ayeuna neng damel dimana? Atanapi tos teu damel tapi ngawulang di Undap?

9:51amFanny

tos kaluar, ayeuna damel di bandung

di damel di periklanan di bandung

9:51amAbah

Untungna aya fesbuk, janten neng masih tiasa silaturahmi ka Susi

9:51amFanny

muhun..

ngan jarang pendak sareng susi di fesbuk

saribuk panginten

9:52amAbah

Hor advertizing? Dupi neng kapungkur kuliah di Fikom?

9:40am

Fanny commented on Tanferdaus Prakoso's photo.

9:52amAbah

Keun wae atuh Susi sibuk kapan aya gentos oom na

9:52amFanny

leres pisan

9:53amAbah

Ti Universitas mana neng. Pun anak sami di pertiklanan masih sem 10

Mangga tingali fesbukna Ade Muharram

10:02amFanny

abah...fanny tipayun nya....

asa tunduh ieu teh hehehe...

assal

9:52am

Fanny ngantuks ajah,,,,,bobo ajah....gudnite ajah... ;p.

10:07amFanny is offline.

amualaikum...

10:05amFanny is offline.
10:05amAbah

Fanny is no longer online. The following was not sent:

Waalaikumsalaam (send as a message)



No comments: