Friday, February 15, 2008

LiEzMaYa




Date: Fri, 15 Feb 2008 04:21:39 -0800 (PST)
From: "EMANRAIS TEA" Add to Address Book Add Mobile Alert
Subject: Re: Selamat Datang Pada Forum NGARIUNG.COM [Forum Tepas ngariungan Urang sunda di Internet]
To: liezmaya@gmail.com


Wassalam hatur nuhun. Aa mah bade hoyong ngiring betah
tur bingah bari diajar naon wae. Sumuhun eta ka neng
Tia, sok geura nyerat atuh. Sunda bageur.

--- liezmaya@gmail.com wrote:

> Mangga geura ngawitan mosting/ nyerat atuh! tia

No comments: