Saturday, December 22, 2007

Euis




Show Recent Messages (F3)
22 Des 2007
euis euis is using an older version of Yahoo! Messenger and certain features may be unavailable. Click here to invite euis euis to upgrade.

Aa Eman: Duh neng Euis mah nunggelis kitu? Kersa pami abah nyarengan neng ambeh cenghar kasadayana? Deudeuh temen, teu cios neng ka anu walimahan? Mun ku abah sarengan mah nya. Tada teuing waas sanaos bari inggis oge.
euis euis: (Curious)
euis euis: muhun abah geuning kieu ,..mlm minggon teh masih d padamelan
Aa Eman: Cobi atuh urang tepang, heug neng obrolkeun ka abah. neng moal tiasa teras2an kieu. Matak cilaka, lahir bathin.
Aa Eman: Duh neng, cobi kintunkeun deui pic neng anu di avatar ieu
Aa Eman: Hampura abah, mun rehna ku melang ka n eng
euis euis:
Aa Eman: Inggis abah mah nguping neng kasawat gastritis oge. Kapan abah manawi tiasa ngabatos sangkan neng sehat lahir bathin
Aa Eman: Sok atuh neng balakan ka abah. Sugan manah neng haneuteun deui. Tapi kintun heula pic neng nya.
Aa Eman: Teu langkung ketang, da avatar neng parantos di cuplik ku abah. mangga tingali di http://emanrais.blogspot.com/



 

No comments: