Monday, December 31, 2007

Euis



YM 31 Des 2007 22.00
euis euis: ass...abah kumaha damang
Aa Eman: Assalamualaikum neng Euis. Alhamdulillah pangesto. Sawangsulna neng Euis?
euis euis: alhamdullilah damang abah
Aa Eman: Alhamdulillah. Neng nuju dimana?
euis euis: juju d nettt
Aa Eman: Oh di warnet caket Indosiar?
euis euis: muhun abahhh'
Aa Eman: Atuh syukur ngiring bingah weh abah mah. Yaktos neng nuju libur. Wilujeng mayunan taun anyar 2008 nya neng
euis euis: muhun abah sami2
Aa Eman: Dupi neng nganggo webcam? Kacida kataji abah mah ningali sorot soca neng anu lir gurilapna bentang kejora tea.
Aa Eman: Kamana avatar neng? Suwung geuning?
euis euis: muhun abah
Aa Eman: Sok atuh pajang deui kanggo koleksi abah. Tapi ulah avatar anu pameget nya. Matak abah weureu
euis euis:
Aa Eman: Saha pameget anu sok dipintonkeun dina avatar neng? Tangtos kabogoh anu saur neng matak bingung tea sanes?
euis euis: sanes abah
Aa Eman: Saha atuh?
Aa Eman: Abah mah mani hoyong pisan ningali neng sehat lahir bathin. Tangtos tada temen matak tambih geulisna.
Aa Eman: Neng euis abah ngantos widi neng kanggo ningali neng di webcam
euis euis has accepted the invitation to view your webcam.

euis euis: punten abah nuju mkn
Aa Eman: Duh mangga neng lajengkeun tuangna. Tapi cobi neng teuteup lensa sakedap weh
Aa Eman: Punten, neng teuteup sakali deui kana cam
Aa Eman: Geuning dialihkeun sorot cam na? Abah hoyong neng neuteup ka kamera ambeh katingali sorot soca neng
Aa Eman: Cara neng tuang mani lucu. Mangga tingali di http://emanrais.blogspot.com/ geura.
22.27

 

No comments: