Thursday, December 27, 2007

Euis

YM 27 Des 2007 16.30
Aa Eman: Assalamualaikium neng Euis . Kumaha damang?
euis euis: waallaikumsallam abah
euis euis: alhamdullilah damang
Aa Eman: Masih sabaraha dinten deui libur tahun baru neng?
euis euis: tos lebet abah
euis euis: mung lbr sadinten
euis euis: kamari tgl 25,..natal
Aa Eman: Nya teu naon2, sae eta oge aya libur. Iraha atuh pami libur deui neng Euis aya waktos keur abah?
euis euis: insayaallah abah kin mun aya waktos iraha2 nyimpang kanten abah
Aa Eman: Tina avatar neng anu ku abah simpen di blog Abah, katawis pisan aya gangguan emutan tur emosi. Makana abah hoyong bantos observasi, upami neng peryogi mah.
euis euis: potonu mana abah
Aa Eman: Photo anu terakhir urang chatting weh neng. Neng tingali weh di http://emanrais.blogspot.com/
euis euis has signed out. (12/27/2007 4:58 PM)


 

No comments: