Friday, December 21, 2007

Euis



YM 21 Des 2007 15.15
euis euis: assallamualaikum,...abah
euis euis:
euis euis: kumaha damang
euis euis is using an older version of Yahoo! Messenger and certain features may be unavailable. Click here to invite euis euis to upgrade.

Aa Eman: Waalaikumsalaam neng Euis. Alhamdulillah pangesto.
You missed a call from euis euis. (2:58 PM on 12/21/2007)

Aa Eman: Mugi sawalerna neng Euis sehat ceria sejahterea
euis euis: alhamdullilah .....
euis euis: pangesto abah
Aa Eman: Hapunten abah ngabatalkeun call neng Euis jalaran di pc abah teu nganggo mic
euis euis: oooo
euis euis: eta ge kapencet abah panginten is ge
Aa Eman: Ulah bendu nya. Sabaraha notel neng Euis, engkin abah call ti 31907732
euis euis: hp abah ,.
euis euis: 08138670qxyz
Aa Eman: Neng nuju dimana? Henteu liburan ka Bandung?
euis euis: nuju d jkt
euis euis: henteuu,..
euis euis: ari hoyong mah abah,..enjing sabtu k bandung
euis euis: sepupu nikahan
Aa Eman: Mangga engkin abah call. Kapan nohp neng oge terdaftar di hp abah
euis euis: mung da kumaha
euis euis: teu lbr geuning
Aa Eman: Kumaha kunanon neng? Sibuk?
euis euis: teuuuu
euis euis: muhun dink
Aa Eman: Teu lbr kumaha. Lebaran?
euis euis: lebaran kamarimah libur
euis euis: abah..punten bade naros
Aa Eman: Iraha neng bade ka abah di Kebon Kacang. Hoyong marios gangguan gastritik neng weh abah mah
Aa Eman: Mangga bade naros naon? Wak Wandi?
euis euis: o..kin ah gampil
euis euis: ari wa ucup ayeuna d mana
euis euis: geuning tara ol
Aa Eman: Wak ucup ayeuna di Sukabumi ti bade Boboran Shiyam anu atos kalangkung
euis euis: ooo,...damel d sukabumi
euis euis: ngalih tan teh
Aa Eman: Teu uih deui ka abah. Sumuhun ngalih
euis euis: ooo,..kitu
euis euis: gaduh no hp na teu bah
Aa Eman: Aya neng manawi masih aktif. Kin ku abah tingal heula nya. Tapi kintunan abah pic neng kanggo disimpen di http://emanrais.blogspot.com/
euis euis: pic
euis euis: is ,..hadooohh isin ateuh abah
Aa Eman: 08588503xyz
Aa Eman: Ku isin, kapan neng Euis sakitu geulis camperenikna kanggo abah mah. Komo mun sehat tina panyawat maagna
Aa Eman: Hatur maklum, kanggo kenangan chatt ieu bakal disimpen di blog abah tea
euis euis: kin
euis euis: itu bah
Aa Eman: Mangga diantos nya neng. Mun aya pic anu ku neng dijejerkeun ka Wandi nganggo photoshop tea
You have received 1 file from euis euis.
Mina2.jpg
Open (Alt+Shift+O)

euis euis:
euis euis: ooo
Aa Eman: Duh neng mah kugeulis. Hanjakal ku seueur emutan. Jaba cape lahir bathin deuih
euis euis: (Bigteeth)
You have received 1 file from euis euis.
UWA&IS.jpg
Open (Alt+Shift+O)

euis euis: maksadna bahh
euis euis: cape lahir batin teh naon tah
euis euis: (Heran + wiwiw)
Aa Eman: Sakatingal abah mah, neng nuju seueur emutan. Cape pisik di padamelan,
Aa Eman: Doa abah mugi neng teu nuju manyunan katunggaran. Masalah asmara misalnya.
euis euis: muhun abdh ,..da is mah sanes asmara wae ateuhh,..da masalah keluarga is ongkoh
euis euis: pokonamah pacampur jadi hiji
Aa Eman: Langkung sae urang pendak ambeh tiasa di observasi kondisi pisik, psikis tur emosi neng. Mangga tingali di http://tebakmanggis.blogspot.com/
Aa Eman: Neng nuju call ka wak ucup? Salamkeun abah nya neng
euis euis: kinn d cbi heula
euis euis: da kapungkur mah teu aktif
Aa Eman: Nu kapungkur tos teu aktif. Teras ngadamel nohp enggal waktos Ramadhan. Duka tah mun ayeuna
euis euis: ooo
euis euis: ari abah sareng wa ucup wargi kenah atanpi sanes
euis euis: punten naros
Aa Eman: Wargi pisan. Garwa wak ucup putri rayina pun bojo
euis euis: ooo
Aa Eman: Kapan ti Juni 2005 wak ucup damel di warnet Raisson sareng abah
Aa Eman: Kawit ti Sep 2006 ngalih ka warnet RaisonE di Kebon Kacang XXXI, omzet janten ngedrop rehna lokasina rada anggang ka jalan ageung
Aa Eman: Janten weh masalah operasionil kaganggu pisan
Aa Eman: Tapi abah aya maksad bade buka kultivasi blueberry di Sukabumi. Tangtos abah peryogi sosok kehadiran wak ucup anu memang cakap, rajin, jujur, terpercaya
Aa Eman: Abah balaka ka neng, maksadna supados ulah janten bangbaluh ka manah neng anu nuju ngarandapan katalangsara ku itu ku ieu sanes?
Aa Eman: Kahoyong abah mah, jalaran manah sareng pribadi neng anu sakitu saena boh ka wak ucup boh ka abah. Hayu urang pilari jalan kasaean fillah, sangkan sehat seger ceria bersih lahir bathin dunia akhirat. Ambeh tuang, kulem, ibadah tiasa tumaninah.
Aa Eman: Abah balaka ka neng, maksadna supados ulah janten bangbaluh ka manah neng anu nuju ngarandapan katalangsara ku itu ku ieu sanes?
Aa Eman: Neng Euis kamana, bendu kituh ka abah? Nohape neng anu kacatet di hp abah waktos bade angkat ka Cianjur sareng ka Depok, 08569269wxyz
euis euis: haduhh hapunten abah sanes bendu
euis euis: da is chat d sambi ngedit
euis euis: nuju aya padamelan
euis euis: d buru2 puguh
euis euis: is ge mun uwih ayeuna wengi terus
euis euis: tabuh 10
euis euis: kadang tabuh 11
Aa Eman: Duh sumangga atuh neng. Dupi nohape neng anu IM3 masih aktif?
euis euis: oo m3 aktif
euis euis: tapi jarang d angge
Aa Eman: Mangga neng, ambeh gampil abah maluruh manawi aya pangersa neng pendak ka abah
euis euis: muhun bah insyaallah
euis euis: kin lah gampil
Aa Eman: Pami masih nyimpen, abah mah mani kataji kana pic neng anu diraksukan hideung tea.
Aa Eman: Dupi neng parantos muka http://emanrais.blogspot.com/? Mangga diklik wae.
Aa Eman: Dupi neng kantor sareng linggihna dimana?
euis euis: is mah linggih d pengkeren indosiar
Aa Eman: Sering mulih tabuh 10 kadang tabuh 11, Manawi atuh neng cape lahir bathin anu katingali ku abah tina sorot soca di pic Mina
Aa Eman: Punten dupi kakasih neng lengkepna kumaha. Oge wasta tuang ibu sareng rama. Abah hoyong nyobi noong mata bathin neng, sugan weh tiasa neuleuman

No comments: