Sunday, December 09, 2007

Denok Khoirul


Show Recent Messages (F3)
YM 9 Des 2007 16.50
Denok Khoirul Baryyah appears to be offline and will receive your messages after signing in. You can also send a message to Denok Khoirul Baryyah's mobile device.
Send an SMS Message (Ctrl+T)

Denok Khoirul Baryyah: henteu atuh abah... upami kapok mah denok gak ksini lagi..
Aa Eman: Alhamdulillah. Hatur nuhun pisan atuh nok. Iya sih klo denok gak kesini lagi abah mo nagis sebulan hari sebulan malam deh.
Aa Eman: Abis sedih aja ditinggalin sama pianakeun abah. Makana tadi abah naroskeun denok lahir taun sabaraha. Sing sering we ka abah nya. Engkin cuang ngadamel FS, blog sanes kanten. Tada temen senengna hate abah asa gaduh gadis pituin weh.

No comments: