Saturday, December 29, 2007

AziS Azahar

Did you know?
Iran was the #2 searched News term on Yahoo! in 2007! Find out what was #1!
YM 29 Des 2007 07.00
Aa Eman: Assalamualaikum. Selamat pagi AziS. Maaf semalam aa lupa jawab pertanyaan AziS. Iya memang aa publish chatting kita karena banyak informasi yang menarik buat dikenangkan.
Aa Eman: Tap Klo AziS keberatan, akan aa hapus kembali
Azis Azahar: wslm..selamat pagi
Azis Azahar: tak pa..bukan apa2 juga yg kita chatting
Azis Azahar: biasa2 saja
Aa Eman: Tapi kita tak chatting kosong, tapi ada makna bagi ummat kita masalah Fiqh dan pengetahuan sosial bukan?
Aa Eman: Jadi aa boleh publish di blog emanrais ya. Terimakasih.
You have requested contact details from Azis Azahar.

Aa Eman: Aa barusan kirim comment ke blog Arriana Adrizal, minta ijin buat post avatarnya buat header di http://ohazizah.blog.com/ Maaf aa salah pijat keyboard lagi
Azis Azahar: bleh saja
Aa Eman: Salam Arriana. Saya terpesona oleh pic pada avatar anda. Bolehkah? Saya ingin taruh pic anda pada header http://ohazizah.blo.com/? Tadinya saya menggunakan pic Kyoko Fukada. Tapi dia kan wanita Jepun. Sedangkan Azizah itu gadis Malaysia. Klo boleh saya berterimakasigh sekali. Tapi klo tak boleh tentu akan saya batalkan. Sila lihat http://emanrais.blogspot.com.
Azis Azahar: ?
Azis Azahar: silap?
Aa Eman: Bagaimana klo menurut AziS. Apakah menurut etika Malaysia aa berlaku tidak sopan kepada Arriana Adrizal?
Azis Azahar: oh, anne marah ke?
Azis Azahar: kalau dia tak suka jangan la buat
Azis Azahar: dia very sensitive
Aa Eman: Belum tahu Anne marah atau okay pic nya aa taruh di blog Oh Azizah.
Aa Eman: Bolehkah aa tahu ID email Arriana?
Azis Azahar: maaf la sy tak punya email dia
Azis Azahar: sy cuma respon di blognya saja
Aa Eman: KLo begitu macam mana pendapat AziS.
Azis Azahar: bagitau la sama dia di blognya
Azis Azahar: kalau dia suka baru publish
Aa Eman: Rasanya aa tak sopan minta ijin Anne ditempat terbuka seperti comment itu
Azis Azahar: cuma tengok di bahagian profile mana tau ada email dia
Aa Eman: Sudah tuh. Seperti yang aa copykan ke AziS tuh
Azis Azahar: oooh ya ka
Azis Azahar: tak tahu la sy mau cakap bagaimana
Azis Azahar: cubalah
Azis Azahar: mana tau juga respon dia macamana nanti
Aa Eman: Sila lihat sebelum AziS tulis kata, silap?
Azis Azahar: ya sudah lihat baca
Azis Azahar: bleh tanya?
Aa Eman: Okay terimakasih buat opini AziS. Klo begitu aa tunggu respons Anna ya
Aa Eman: Sila
Azis Azahar: dah pegi tengok pasuco jaya?
Aa Eman: Pasuco Jaya? Belum tuh
Aa Eman: Maaf klo aa lalai
Azis Azahar: cuma sy ingin tahu benar ada perniagaan tu
Azis Azahar: baru2 ni saya terjumpa kad bisnes..dah lama juga kad ni dengan saya
Aa Eman: Boleh tahu URL nya, nanti aa lihat
Azis Azahar: kebetulan aa juga indon kan
Azis Azahar: saja mau tanya
Aa Eman: Sila klo aa bisa jawab
Azis Azahar: sy cuma hairan kenapa selalu mereka ulang alik ke kuala lumpur
Azis Azahar: tapi tak da apa2 bisnes cuma cuti2
Azis Azahar: saya fikir mereka kaya di indon
Azis Azahar: kata mereka punya kedai2 baju
Aa Eman: Hehe aa ingat Pasuco Jaya tuh teman Azis yang suaminya Pakistan di Cempaka Mas ya
Azis Azahar: ya..dia bini no 2
Azis Azahar: semuanya 3 bini
Azis Azahar: satu pakistan, 2 indon
Aa Eman: Kedai2 baju tuh biasa di Indonesia. Bisa toko, bisa juga yang berdagang di trotoire pasar
Azis Azahar: sy suka sangat dengan anaknya
Azis Azahar: fatma namanya
Azis Azahar: bijak bercakap
Aa Eman: Maaf aa lama jawab, lagi urus client dulu ya
Azis Azahar: ok tak apa juga
Azis Azahar: maaf ya sy mau keluar sebentar
Azis Azahar: nanti ada kelapangan kita chat ya
Azis Azahar:
Azis Azahar has signed out. (12/29/2007 7:22 AM)

No comments: