Tuesday, December 11, 2007

http://www.mybloglog.com/buzz/members/abahoryza/?fs=2007082608290821



aa-eman
10th Dec 9:36 pm

Hatur salam wanoh ka abah. Hatur nuhun parantos kersa rurumpahan ka blog simkuring emanrais.

2 comments:

Abah Oryza - Geri Sugiran AS said...

sami-sami kang ... hatur nuhun tos di posting.

abdi blogger lampung yeuhhh
salam hurmat ah.

cag

emanrais said...

Hehe, Pundadila atuh ieu mah.
Mangga2 urang layarkeun blog ambeh ngaplak ka sagara elmu panemu kudu.
Kapan mun lapar kudu dahar, sanes?
Wassalam, cag tunda tancep kakayon.