Friday, November 30, 2007

LieZMaYa


Posting Komentar Di: All About Wordpress & Blogger
"What is link exchanges and pagerank"
1 Komentar - Tampilkan Posting Asli

emanrais berkata...
Duh ieu blog ku hade apik necis tur camperenik matak resep nempo. tangtos jiga neng LieZMaYa juragan designer. Haturnuhun nya neng, abah ngiring bingah ka elmu kudu. Hehe ku teu sangka di tatar Sunda oge aya Netter mumpuni. Dupi neng teh Bandungna dipalih mana? Sok atuh ngobrol ka abah, pasihan pic close-up tanpa mikap. Engke bade dianalisa kondisi kesehatan pisik psikis emosi neng geulis kabogoh kabogohna. Hehe, tangtos bule mah matak weureu maos seratan kieu.
2007 November 30 17:45



emanrais nyarios:
cariosan anjeun parantos didugikeun, sateuacana meryogikeun pamariosan ti admin, hatur nuhun :).

Muji syukur abah mah ka neng Liezmaya anu sakitu cintana ka ki Sunda. Jaba 3 blog na oge sakitu mucekilna. Mangga teraskeun nyeratna sing salse sangkan mangpaat ka balarea di tatar Sunda boh dimana wae ayana. Kukituna blog ieu parantos di gandengkeun ka http://emanrais.blogspot.com/

2 comments:

viva forever said...

hatur nuhun bah :)

emanrais said...

Alhamdulillah. Hatur sami nuhun neng. Aya FS henteu neng? Add abah nya. neng Liez mah manin calakan mugi oge bangenan kana naon bae.