Wednesday, November 21, 2007

http://www.mybloglog.com/buzz/members/JENTAYUTIARA/aa-eman
28th Nov 7:52 pm

Wassalam KuIna. Terimakasih. Amiiien Yaa Rabb.


KuIna
28th Nov 7:10 pm (reply | report spam | delete)

salam bapak... moga cepat sembuh...

aa-eman
28th Nov 6:40 pm

Wassalam KuIna. Maaf baru sepekan berjawab. Aa beroleh hadian bathroom accident. My shoulder got a bit dislocation. But have already got healing. KuIna betul, merah lambang cinta tapi Ferrari itu sangat mahal harganya. Begitu juga cinta KuIna. Aa doakan semoga KuIna berbahagia dan beroleh Ferrari idaman dari sang pangeran cinta. Amiiien.

KuIna
22nd Nov 5:02 am (reply | report spam | delete)

salam bapak, sy mencari cinta & cinta itu ada dimana2... merah itu cinta. Epal merah utk dikupas & dimakan.. enak, ferrari merah lambang kemewahan, kemegahan... bertambah cinta kalau dpt ferrari... hihihi...


aa-eman
21st Nov 4:26 am

Auw aa ada terlupa sikit. Salam selamat datang di http://emanrais.blogspot.com. Mana yang Ku Ina mahu pilih kah? apel merah atau Ferrari Apodio merah? Namanya bagus seperti lagu dari daerah Manado, "Ku ina ni keke."

aa-eman
21st Nov 4:13 am

Assalamualaikum KuIna. Terimakaseh sudi berkunjung ke kedai siomay aa. Meski disini tiada Cinta tiada rindu tiada kasih. Tapi ada aa kok yang punya bahu buat tampung sedu sedan. Punya telinga buat mendengarkan kisahmu dalam suka dan sedih. Dan ada seteguk air buat kita reguk sejuk segarnya bersama. Mahu? Hehe aa dah tahu tentu KuIna akan jawab, Embuuuung. Iya kan? Blog nya lucu bikin gemaz lho. Tulis lagi ya.

No comments: