Sunday, November 04, 2007

http://www.mybloglog.com/buzz/members/azisham/



AziS
25th Dec 1:36 am (reply | report spam | delete)

selamat melangkah ke tahun baru...berapa hari saja lagi kan...moga terus ceria dan gembira di samping keluarga tercinta :)

aa-eman
24th Dec 6:57 am

Duh cikgu AziS. Selamat tarikh bahru 2008. [[Terima kasih pak Emanrais :) (hari ni bz sebab tu amik kesempatan pagi2 online...hehehehe... jom gi jalan2)]]

AziS
23rd Dec 11:34 pm (reply | report spam | delete)

sama2. yg penting sy tak pernah ganggu hidup orang lain dan sy harap dia juga hormati kehidupan sy :)

aa-eman
21st Dec 6:02 am

Terimakasih. Tindakan jaga2 yang handal. Bershabarlah, biarkan angin buritan melajukan bahtera yang memang indah sejuk. Hehe, tangan2 jahil itu mungkin saja gelora hati yang kandas. Jaga sihat kuat ceria buat merambah ilmu Allah dimanapun AziS berada. Wassalam.

AziS
21st Dec 5:40 am (reply | report spam | delete)

nanti saya add..terpaksa off msg sebab ada tangan2 gatal menyakitkan hati :)

aa-eman
21st Dec 5:38 am

Sila lihat di http: / / fsabah. blogspot. com/

aa-eman
21st Dec 5:33 am

Saya bahru sahaja add AziS kat FS. Sayangnya saya tak bisa kirim mesej. Semoga dapat diterima. Reference; http: / / profiles. friendster. com/ aaeman. Wassalam.

aa-eman
21st Dec 3:19 am

Terimakasih ya. Wah klo gitu kebetulan sekali. Tapi cik AziS suka khan? Klo mo sumbang tulisan kirim ke ID yahoomail aa ya. Wassalam.

AziS
21st Dec 12:21 am (reply | report spam | delete)

owhh..itu my real name azizah...anw salam aidil adha buat anda sekeluarga


aa-eman
04th Nov 1:28 am

Puji syukur Alhamdulillah kalau AziS sihat.

AziS
03rd Nov 7:04 pm (reply | report spam | delete)

fine...ok2 sj.thx :)

aa-eman
31st Oct 3:24 am

AziS dear, thanks for visit. How are you today? Have a nice day.


aa-eman
21st Oct 5:01 am

Alhamdulillah. Tentu sehat kuat jiwa raga klo baru pulang dari kampong (di Indonesia disebut pulang mudik). Wassalam.

AziS
20th Oct 7:07 pm (reply | report spam | delete)

SELAMAT MEYAMBUT HARI RAYA IDULFITRI...hehehe bru sj pulang bry dr kg :)

aa-eman
09th Oct 1:33 pm

Wassalam. Sehubungan dengan Hari Raya Aidil Fitri 1428H. Aa ada ketupat Lebaran buat Cikgu AziS. Sila diambil di http://renungansekilas.blogspot.com/

aa-eman
08th Oct 4:42 pm

Wassalam. Sehubungan dengan Hari Raya Aidil Fitri 1428H. Aa ada ketupat Lebaran buat cik Azis. Sila diambil di http://renungansekilas.blogspot.com/


aa-eman
19th Sep 3:47 pm

Wassalam. Terima kasih sama2.

aa-eman
19th Sep 9:54 am

Assalamualaikum. Saya ada baca blog yng bagus dari Azisham. Sejuk lah mata dan hati saya dibuatnya. Terimakasih ya telah buat blog yang bagus ini. Selamat berpuasa. Wassalam, aa.

No comments: