Tuesday, October 09, 2007

kiki Zakiya




Date: Mon, 8 Oct 2007 10:54:16 -0700 (PDT)
From: "EMANRAIS TEA"
Subject: Aa nuju peryogi puntangan...
To: "NengKi"


Asalamualaikum.
Mugia neng sehat, jalaran tos lami taya seratanana boh
ka aa, boh dina blog neng anu matak emutan aa janten
bengras. Tapi anu kaemut ku aa, tangtos neng nuju
sibuk ngalereskeun thesis. Neng masing shabar nya.
Aa nuju katarajang kapeurih ati, kedahna janten
inspirasi kanggo nyerat. Tapi estu matak aa bungkem.
Makaning aa ngemutan seratan neng, "gangguan emosi
mungkin iya.. tp br akhir2 ini aja. ya, itu mah diluar
kepengen ki. tapi ki berusaha buat ngilangin dan ga
mikirin. dan alhamdulillah sampe skr jg cm orang2
terdekat ki yg tau ttg masalah itu."

"Berusaha ngilangin dan gak mikiran", secara aa mah
tadarus sanaos bari sesek napas renghap ranjug bakat
ku ambek nyedek tea. Bari nyunyuhunkeun ampun ka Anu
Ngayuga kana hurip tur pati urang. Manawi neng aya
salse, aa hoyong mendakan opini bengras ti neng Ki.
Tapi opini anu sabalakana ti neng Ki, kapan urang keur
sami2 diajar. Neng Ki ulah bendu ka aa nya.

Hapunten, aa cobi nilik2 kelir soca neng anu rupi
koneng ti pic FS Menanti Pagi. Hanjakal kitu di crop
teras di multiply ti 87 ka 500 pixell, citra janten
blur. Manawi neng masih nyimpen pic aselina, pang
attach keun ka aa nya. Dupi rujak kalapa hejo parantos
neng cobian? Manawi neng percanten ka aa, haturnuhun
sateuacana. Jagi sehat kuat ceria nya. Wassalam, aa.

No comments: