Wednesday, January 31, 2007

Ami

Date: Tue, 30 Jan 2007 07:06:41 -0800 (PST)
From: "Fahmi Utun"
Add to Address Book Add Mobile Alert Yahoo!
Subject: Re: Blueberry & PPP Stroke
To: "EMANRAIS TEA"


Waalaikumsalaam wr wb.
Aduuuhhh abah, haturnuhun laksa kabagja nampi wartos
ti abah. Leres pisan saur abah kana kaayaan Ami. Mung
dalah dikumaha kapan ieu oge bagian tina nasib abdi.
Kantenan kedah dileukeunan wae etang2 nimba panemu.

Har abah, saha atuh jodo abdi anu aya digigireun tea?
Alhamdulillah aya seueur oge sih bah anu gareulis ayu.
Hehehe, hapunten putra nya abah kumawantun ngagonjak.
Atuh dipangduakeun wae ku abah tur ambu supados
pijodoeun abdi aya caket tur gampil cara ndes ka ntis.

Haturnuhun pisan abah ku upaya tur bantuan abah kana
usaha kultivasi blueberry. Hatur baktos rewu nuhun
abdi ka oom Alex katut garwana di Australia.
Atuh mugi2 wae kahoyong usaha urang enggal laksana.
Sih kanyaah abah ambu sareng sadayana, diantos yaktos.
Wassalam baktos putra, ami.

--- EMANRAIS TEA wrote:

> Assalamualaikum cep Ami.
> Kumaha damang? Mugi tetap sehat tegar ceria kuat
> lahir bathin nya cep.

No comments: